Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 14:26

Πάγος: Τσάλμας στο στόχαστρο | "Κόκκινος" ο Ρούσσος

Η τελευταία συνάντηση του 2013 και τα μεταγραφικά του Πάγου – Τι λέει ο Πρόεδρος της Συριανής ομάδας Λεονάρδος Ρούσσος; - Δεν επιβεβαιώνει του Τσάλμα. Η τελευταία συνάντηση του 2013 και τα μεταγραφικά του Πάγου – Τι λέει ο Πρόεδρος της Συριανής ομάδας Λεονάρδος Ρούσσος; - Δεν επιβεβαιώνει του Τσάλμα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν έχει μείνει αναξιοποίητη από το τεχνικό επιτελείο του Πάγου. Ο Ηλίας Ξενικάκης έχει την ευκαιρία όλο αυτό το διάστημα να δουλέψει πράγματα με τους παίκτες του, με τη διακοπή να παρουσιάζεται ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε η ομάδα της Σύρου να προετοιμαστεί για τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες, όπου θα διεκδικήσει τη μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ.

Αποχαιρετιστήριο

Μετά τη μίνι διακοπή των Χριστουγέννων ο Πάγος θα προπονηθεί αύριο για τελευταία φορά μέσα στο 2013 αύριο, σε μία προπόνηση που θα έχει περισσότερο αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα.

Μεταγραφικά

Η διοίκηση του Πάγου σε συνεργασία με τον προπονητή βλέπουν κάποιες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν θέσεις όπου «πονάει» η ομάδα, με το βάρος να δίνεται περισσότερου στους "Μικρούς", όπου οι Συριανοί χρειάζονται ενίσχυση.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Λεονάρδος Ρούσσος είπε σχετικά: «Είναι κάποια θέματα που τρέχουν για εμάς το τελευταίο διάστημα. Φυσικά μέσα σε αυτά είναι και οι περιπτώσεις κάποιων παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».

Ρούσσος – Τσάλμας

Η μόνη σίγουρη μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείτε αυτή του Γυμναστή της ομάδας, ο οποίος είναι και γέννημα θρέμμα του Πάγου και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ρούσσο, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Δήμητρα Τρικάλων, όπου φοιτούσε.

Ο Γιώργος Ρούσσος στα 22 του αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τον Ηλία Ξενικάκη, καθώς αγωνίζεται με την ιδία άνεση σε όλη την αριστερή πλευρά, καθώς και στο κέντρο της άμυνας. Ο Ρούσσος χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης, πράγμα που τόνισε και ο Πρόεδρος: «Ο Γιώργος εκτός από πολύ καλός γυμναστής είναι και ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

Όσο για τον Γιάννη Τσάλμα, που το όνομα του είχε παίξει έντονα και για τον ΑΟΣ… είχαμε γράψει τότε ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ακόμη μία "Συριανή" ομάδα. Αυτή ήταν ο Πάγος, που σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ήταν ο πρώτος που έκανε κρούση στον παίκτη. Μάλιστα ο Τσάλμας φέρεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά και αυτή την πρόταση. Πάντως από την πλευρά του Πάγου, κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους και δεν επιβεβαιώνουν καμιά επαφή με τον πρώην παίκτη του ΑΟ Μυκόνου.

Όλη η χρονιά

Ο Πάγος βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκάτοικος με την Άνω Μερά και τον Αίαντα, έχοντας 14 βαθμούς. Όπως γίνεται αντιληπτό η 2η θέση που θα οδηγήσει στον αγώνα μπαράζ με τον 2ο του πρώτου ομίλου θα «παιχτεί» μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο το κρισιμότερο παιχνίδι όλων και το ματς κλειδί είναι αυτό της επόμενης αγωνιστικής, όπου στης 12 Ιανουαρίου ο Πάγος θέλει νίκη μέσα στη δύσκολη έδρα της Στενής. Φυσικά αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Σύρο, με τον Λεονάρδο Ρούσσο να αναφέρει: « Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για εμάς όλη η χρονιά θα παιχτεί στο δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη Στενή. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε μέσα στην πολύ δύσκολη έδρα της Στενής».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares